Sadnice Dunje

Sadnice Voća prve klase

KOD NAS DOBIJATE GARANCIJU NA KUPLJENE SADNICE VOĆA.

SADNICE DUNJE SU PRVE KLASE I PO POVOLJNIM CENAMA.

IMAMO IH U VELIKOM BROJ SORTI.

 

Sadnice Voća su naša specijalnost, u tome su najbolji. Dugogodišnje iskustvo i porodična tradicija u proizvodnji i prodaji sadnica voća omogućuje nam je da u svoju ponudu uvrstimo najkvalitetnije voćne sadnice i veliki broj vrsta i sorti voća, ruža, ali i svog ostalog ukrasnog šiblja.

Pored klasičnih sadnica voća, nudimo i stubaste i mini voćne sadnice, ali nudimo i

AUTOHTONE SORTE SADNICA VOĆA.

SADNICE DUNJE SU SAMO DEO NAŠE PONUDE!

Pozovite za ceo asortiman naših sadnica voća koje imamo u ponudi.

Sadnice Voća - Sadnice Dunje

Rasadnik Dunje – Naš rasadnik voćnih sadnica i sadnog materijala neguje tradiciju staru oko 60 godina u proizvodnji i prodaji voćne sadnice.

Proizvodnja kvalitetnih SADNICA DUNJE, ali i voćne sadnice svog drugog voća, kako klasičnih, tako i stubastih i mini formi. Takođe, nudimo Vam lozne kalemove, a ono po čemu smo najpoznatiji, a to je veliki izbor autohtonih starih voćnih sadnica.

U ponudi imamo veliki asortiman voćnih sadnica počev od jabučastih, jezgrastih, jagodičastih, koštičavih, bobičastih i egzotičnih vrsta do loznih kalemova i vinskih sorti sadnica. Preko 250 sorti raznih vrsta voća i sorti nas svrstavaju u jedne od najvećih proizvođača kvalitetnih i seritifikovanih sadnica. Naš porodični rasadnik je LEGALAN i registrovan u ministarstvu poljoprivrede kao i u poreskoj upravi. Zato ne brinitine.

KOD NAS MOŽETE OSTVARITI SUBVENCIJE MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE!!!

Rasadnik Dunje ima poljoprivredne stručnjake koji se brinu o kvalitetu voćne sadnice dunje, ali i o svim drugim vrstama voćnih, loznih ili ukrasnih sadnica:

Inženjer zaštite bilja Aleksandar Antić,
Inženjer voćarstva Ivana Antić
Poljoprivredni tehničari Goran i Zoran Antić

Kvalitetne voćne sadnice su osnova kvalitetnog voćnjaka, zato Vam savetujemo da kupujete proverene sadnice u Rasadniku sa tradicijom. Da bi od sadnice stasalo drvo, potrebno je da prođe nekoliko godina, što je sadnica kvalitetnija, brže raste, brže prorodi i daje veći rod. Ne gubite vreme na divlje i nekvalitetne sadnice. Nije cena presudna kod podizanja voćnjaka.

Pozivamo Vas da nas posetite i na licu mesta vidite kako mi to radimo. Sigurni smo da ćemo se posle toga redovno viđati, na obostrano zadovoljstvo.